Venczel Éva

 „Úgy hiszem, ittlétünk célja, hogy kapcsolódjunk a mindenség Teremtőjének / Forrásnak / Univerzumnak / Istennek az energiájához, és hogy tanuljunk. Ez az igazán fontos: megtanulni valami csodálatosat a létezésünkön keresztül.”

 

 

A történet

Ahogy elkezdődött

Az elmúlt években – ahogy az idő ment előre – sokat  töprengtem, hogy 50 felett mi még a feladatom. Van e még? Vagy már mindenbe törődjek bele? Túlsúlyosan, állandó elégedetlen hangulatban nem igazán találtam a megoldást. Ezért aztán ami elém került spirituális módszert azokat majdnem mind kipróbáltam, elmentem tanfolyamokra, meditációs estekre, stb.  De valahogy előbb-utóbb mindig abbamaradt a lelkesedésemmel együtt.

Úgy éreztem nem az „enyém”  – Már majdnem feladtam, amikor egyik nap Fiam azzal állított be, hogy siet, mert megy ásni! Nem tagadom – meglepett és meg is örültem neki, hogy végre a gyermekem is kedvet kapott a kerti munkához. De legnagyobb megdöbbenésemre, közölte, hogy leül tháta állapotba meditálni…….. Ekkor ismerkedtem meg,ezzel a számomra új és érdekes lehetőséggel, a ThetaHealinggel.

 

 

 

és a folytatás…

Ahogy jöttek fel az emlékek, blokkok, elakadások  a beszélgetésünk kapcsán rá kellett döbbennem, hogy mennyire nem figyelek oda magamra. Igen, nem figyelünk magunkra, s talán épp ezért nem figyelünk a világ dolgaira, a környezetünk védelmére, az energiatakarékosságra sem, és a kapcsolatainkra sem. Gyorsan megvesszük, elfogyasztjuk, vagy kidobjuk, és aztán tovább rohanunk.

Szkeptikusan bár, de elkezdtem járni a ThetaHealing Alaptanfolyamra, a DNS1-re. A három napos tanfolyam első napja után ideges, feszült és dühös voltam. Dühös voltam magamra, hogy elhittem, hogy ez a tanfolyam majd segít rajtam, hogy kiadtam egy csomó pénzt, azért hogy rosszul érezzem magam. Minden feljött, – és szinte egyszerre – de az ott hallottakat el kezdtem beépíteni a mindennapjaimba. Az eredmény megdöbbentő volt. Pár hét elteltével jobb lett a hangulatom és a fogyáson is elindult. Hát persze, hiszen tudatosan a tudatalattimból „ástam” ki a méreganyagokat.
Jobb lett a közérzetem, nyugodtabb lettem. Lassan, de kitartóan elkezdtem apró lépésekkel megváltoztatni a mindennapjaimat. Elkezdtem odafigyelni magamra. Lendületesebb lettem, és újra mosolyogtam, – szívből, belülről.

Újra kezdtem sétálni, tornázgatni, majd az edzőterembe is lemerészkedtem. Már nem zavart, hogy teltebb vagyok, mint amit szeretnék, mert tudtam, hogy el tudom érni a kívánt súlyom. Hogy másokkal is megszerettessem a mozgás örömét, Nordic Walking trener lettem. Így azoknak is tudok segíteni, akik még csak az első lépéseket merik megtenni. És ezt szó szerint kell érteni. A botos gyaloglás csodákra képes a helyes táplálkozással ötvözve.
Az évek folyamán sokszor tapasztaltam, hogy bármennyire is fegyelmezetten táplálkozik valaki és mozog rendszeresen, még sem tud elindulni a fogyás, vagy nagyon gyorsan abba marad. Ekkor kezdtem el foglalkozni az elhízás lelki okaival. A ThetaHealing® módszer ebben ad nagy segítséget a fogyni vágyóknak. (és persze másoknak is) A mélyen elfojtott traumák feldolgozásához segít hozzá szelíd módon, vezetett éber meditációval, szorosan együttműködve. Kifogyhatatlan az energiám.

Most már tudom, hogy 50 fölött, 60 felé is van élet. Egy tartalmas, kihívásokkal teli boldog élet.
Nemcsak a táplálkozási szokásaim változtak meg, hanem a mindennapjaim is. Ma már azt tanítom, ami a hobbym: az egészséges és tudatos életmód fortélyait. Egyre több ember fordul hozzám bizalommal, hogy segítsek.
Boldogan osztom meg tapasztalataimat, és a tudományos eredményeket  előadásain, tanfolyamain, és a személyes konzultációkon a thetahealing módszerrel együtt.

Leadott kiló

Képzés

Oktatói minősítés

Elégedett kliens

Fordulj hozzám

Miben tudok segíteni

Testsúly

„… szerintem mindenki gyönyörű. De ha nem vagy elégedett a súlyoddal, akkor megmutatom, hogy mit kell tenned azért, hogy ez megváltozzon, és hogy végre olyan legyél, amilyen lenni szeretnél.”

Párkapcsolat

„Megtanítom, hogy hogyan érd el, azt az állapotot, hogy tudd, hogy milyen érzés, hogy szerethető vagy egy másik személy által; és hogy hogyan vonzhatod be, a leginkább hozzád illő társat.”

Siker / karrier

„ … megtanítom azokat az érzéseket, pozitív megerősítéseket, melyek a siker megéléséhez szükségesek: tudom, hogyan éljem sikeresen a mindennapi életemet.”

Stressz

„Sokan azért stresszelnek, idegesek, mert igazából állandó feszültségben, és megfelelési kényszerben élnek. Megtanítom, hogy hogyan éld ellazultan, örömben a mindennapi életed.”

Anyagi jóllét

„Megtanítom, hogy hogyan lásd azt a bőséget, ami már a tiéd, hogy hogyan éld meg a bőséget természetesnek; hogy hogyan fogadd el a bőséget örömben, és hogy hogyan teremtsd azt meg”

Egyéniség

„Az igazság az, hogy mi teremtjük a saját valóságunkat és lehetséges a legjobbat teremteni a világ kínálta lehetőségekből. DE először el kell döntened, mit akarsz az életedtől.”

Tapasztalatok

Mit mondanak aki kipróbálták?

“Odafigyelés & tapasztalat”

"Éva segítségével rájöttem, hogy szerethető ember vagyok. Azóta gyökeresen megváltoztak a kapcsolataim"

Klaudia, Budapest

“Megérdemlem hogy jól éljek”

"Régen minden pénz kifolyt a kezeim közül. Ásás során rájöttem, hogy azt hittem nem érdemlem meg. "

Péter, Sárvár

“A súly & a megfelelési kényszer”

"Állandóan sanyargattam magam a súlyom miatt, hogy megfelejek. Amióta imádom a testem, fogytam 20 kilót."

Zsuzsa, Budapest

"Lehet a sikertől is félni"

"Sosem hittem volna, hogy ennyire egyszerű sikeresnek lenni. Kiderült, hogy féltem a következményeitől"

Tibor, Dunavarsány

Személyes konzultáció

Személyes konzultációhoz kérem, hogy egyeztessen időpontot!

Telefonon:

+36 70 3774119

Helyszínek:
Budapest, Dunavarsány

Soron következő tanfolyamok

ThetaHealing® Alap Tanfolyam
Budapest
Részletekről bővebben itt.

ThetaHealing® Haladó Tanfolyam
Budapest
Részletekről bővebben itt.

A jelenlegi helyzet miatt a tanfolyamok időpontjai május hónapban lesznek nyilvánosak.